V

E

L

K

O

M

M

E

N

Omos

Vi bor på "landet" lige udenfor Køge, kun 30 min. kørsel syd for København - 3 tønder indhegnet paradis, hvor både 2 og 4 benede har masser af plads til at udfolde os.

Hundemennesker har vi altid været og selv om det har været flere forskellige racer igennem årene, så har det altid været hyrdehunde.

Collien har altid haft en speciel plads i vore hjerter og i år 2000 fik vi vores første collie, da vi importered DKLPCH BRGPR Twin Acres Dancer In The Dark fra USA og hurtigt blev vi klar over, at nu havde vi fundet vor drøm af en race.

Det vigtige fundament

Hele fundamentet i vort opdræt er baseret på vore amerikanske importer fra Twin Acers kennelen af Frank and Sharon Edler - de mest signifikante værende INTCH USCH DKCH NOCH Twin Acres Patrick Henry og hans datter Twin Acres Priscilla Alden, som er bag alt hvad vi har i dag.

Vi har været ekstremt heldige, med den høje kvalitet vi havde som fundament for vort opdræt og vi vil gøre vort absolut bedste, for at videreføre og beholde, hvad vi er blevet givet i vort fremtidige opdræt.

Den sjove hvalpetid

At have collie hvalpe i huset

byder på megen sjov, men er også en fantastisk lærerig og givende oplevelse hver gang!

At opleve hjælpeløse nyfødte hvalpe og se dem udvikle sig til glade eventyrlystne individer, er virkelig en fornøjelse og noget som vi altid nyder.

 

Hvert kuld er nøje planlagt og vi dedikerer hvert minut i hvalpenes tid hos os, til at gøre vort absolut bedste for at give dem det bedste fundament, til glæde for deres fremtidige familier.

Be Exclusive's Collies

Britta & Erik Sørensen

4600 Køge

Danmark

E-mail

Tlf.  2077 1050

Perfekt konditioneret med

logo_150X182px.png

Medlem af

DCK.jpg