Vore collies

Hanner

INTCH DKCH NOCH

Be Exclusive's Spirit Of Legends


Født 10. Marts 2010

Kalde navn HINTO         Stamtavle         Billeder

Hinto er fra Priscilla's andet kuld, en enestående blue merle som fra fødslen havde det specielle, så vi var ikke i tvivl om at han blev hos os.


Han er en meget social og glad dreng, som er meget bevist om, at han skal have opmærksomhed hvorend han er - man er aldrig i tvivl om at Hinto mener at han er "stjernen" over dem alle.
Hinto er far til vort kuld i 2015 og endelig fik vi vores længe ventede blue merle tæve, i den fantastiske DKJV2016 DKV2016 Be Exclusive's Breaking Hearts.

INTCH DKCH NOCH DKV2014 VDHESG2014
Be Exclusive's On A Winter Night

Født 8. December 2011

Kalde navn KEEGAN         Stamtavle         Billeder

​Keegan er vores sorte diamant, fra Priscilla's 3. og sidste kuld, men hvilken hanhund vi fik her - han minder så meget om sin fantastiske morfar Patrick, konstruktion og ikke mindst bevægelserne er bare helt unikke på denne dreng ..

Er der sjov og ballade, så kan du være sikker på at Keeegan er med, han er familiens klovn som altid er med hvor det sker - men samtidig er han den mest kærlige væsen du kan forestille dig.

 

Keegan er far til vort kuld fra 2019 - 7 super skønne hvalpe, hvoraf vi selv beholdt 2 skønne tæver.

Tæver

INTCH DKCH NOCH

Be Exclusive's Sound Of Silence

Født 9. September 2007

Kalde navn OCEAN         Stamtavle          Billeder

Ocean er trods sine nu over 11 år, stadig den som igangsætter størstedelen af flokkens skøre indfald - denne specielle dame, er virkelig et livsstykke som sjældens ses.

Hun er fra Priscilla's 1. kuld, ud af DKCH Be Exclusive's MemoryMaker, der er den førstføde hvalpe i vor kennel og som vi faktisk købte Priscilla til.

 

Ocean er mor til et kuld på 7 hvalpe født i April 2011, efter SEUCH NOCH KORAD Steadwyn Major Triumph og ud af den kombination behold vi den fantatiske LP1 LP2 Be Exclusive´s Endless Love.

En collie tæve af denne kaliber, er bare ikke noget man oplever ofte og vi håber at beholde hende mange år fremover - pensionist det er hun, men det ved hun ikke selv og heldigvis!.

LP1 LP2

Be Exclusive's Endless Love

Født 24 April 2011

Kalde navn PIPPI       Stamtavle          Billeder

Pippi er virkelig Pippi i en hunde version, sjov og ikke mindst med sin helt egen vilje, du ved aldrig hvad hun kan finde på - at hun er en meget klog og samarbejdsvillige hund, beviste hun ved at allerede inden 12 måneder gammel, at have opnået både LP1 og LP2 titlerne.

Hun er fra Oceans eneste kuld efter SEUCH NOCH KORAD Steadwyn Major Triumph, et kuld på 4 tæver og 3 hanner.

Pippi er mor til vort kuld i 2015 efter INTCH DKCH NOCH Be Exclusive's Spirit Of Legends - 7 skønne hvalpe, hvoraf vi endelig fik vor længe ventede blue merle tæve DKCH KLBJCH DKJV2016 DKV2016 Be Exclusive's Breaking Hearts.

INTCH DKCH SEV2015

Be Exclusive's Winter Love Story

Født 8. December 2011

Kalde navn NORA        Stamtavle         Billeder

Nora er sammen med sin bror Keegan klovnene i vores flok, en collie som virkelig nyder at bevæge sig og som altid har et smil på læben..

Hun er fra Priscilla's sidste kuld efter SEUCH NOCH KORAD Steadwyn Major Triumph - et kuld på 2 tæver og 2 hanner, men som eneste zoble tæve i kuldet, havde vi et øje på hende fra start af.

Nora er ikke udstillet meget, men de få udstillinger hun har deltaget på, har hun virkelig slået igennem og opnået sine titler legende let - hendes bevægelser er legende lette og flydende, samt så har hun det der glimt i øjet.

DKCH DKJV16 DKV16 KLBJCH

Be Exclusive's Breaking Hearts

Født 28. Maj 2015

Kalde navn TAHNEE       Stamtavle         Billeder

Tahnee er vor vildbasse, men kan så sandelig også give den som dit slumretæppe - lige så vild hun kan være, lige så kærlig og puttesyg er hun, så det er en pige der charmerer sig ud af alle problemer.

Hun er fra Pippi's eneste kuld på 7 skønne hvalpe efter INTCH DKCH NOCH Be Exclusive's Spirit Of Legends og eneste blue merle pige i kuldet, så glæden var stor over, at vi endelig fik vores længe ønskede blue merle tæve.

Tahnee er mor til vort kuld fra 2019 efter INTCH DKCH NOCH DKV2014 VDHESG2014 Be Exclusive's On A Winter Night - 7 skønne hvalpe, hvoraf vi beholdt 2 skønne tæver.

Be Exclusive's Collies

Britta & Erik Sørensen

4600 Køge

Danmark

E-mail

Tlf.  2077 1050

Perfekt konditioneret med

logo_150X182px.png

Medlem af

DCK.jpg